Min föreläsning på Café Fokus

Jag har föreläst för Café Fokus som står för kvinnors främjande i NBV lokaler Drabanten.

För flera år sedan brukade jag och mina vänner hänga mycket på Drabanten. Vi brukade spela in oss när vi dansade och hade mycket skoj för oss. Det kändes lite nostalgisk att besöka dessa lokaler igen för jag mindes gamla tider och längtade tillbaka till dem. Vi hade det verkligen roligt varje dag under den tiden. Än i dag kan jag tänka tillbaka på den tiden och glädjas över de stunderna. “Jag tar bara med mig glädje från mitt förflutna för det är endast med glada minnen du kan skapa en framtid med glädje”.

Jag skulle nog aldrig ifråga sätta en persons beteende som har skett för länge sedan. Det är som att bjuda in på nytt att den personen ska bete sig lika illa eller att du bjuder in andra personer till att bete sig illa mot dig. När du möter människor du inte har mött på länge tänk endast på den glädje de har givit dig och du kommer då får mer glädje av den personen eller av andra människor.

Mycket av detta har jag också föreläst om för dessa kvinnor och i morgon får ni se bilder av hela gänget. Jag har även gått igenom min framgång med bloggen och hur jag blev Uppsalas största bloggare med över 90 000 besökare i veckan och toppar numera Svenska listan på största bloggare genom tiderna.

Det kommer snart flera bilder, men jag har lite problem att ladda upp dem just nu. Jag måste i väg på ett mycket viktigt möte då jag ska vara en stor sponsring för något som sker 2016 och jag ska skriva på avtal. Jag blir deras guldsponsor och jag håller på att flyga av glädje för det är nog första gången jag sponsrar så här rejält. Det är nog ingen idé att jag skriver i bloggen vilken summa det handlar om då det kan låta som en fantasisumma.

I dag drömde jag om något jag länge har velat drömma om. Jag vaknade med en sådan glädje att jag inte kan beskriva i ord. Äntligen säger jag bara ÄNTLIGEN!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *