Två dokumentärer om mig inför två olika galor

Det var länge sedan jag besökte Falun och denna gång åker jag för privata ärenden.

Jag bjuder på absolut bästa med Måns Zelmerlöw Cara mia för jag kommer möta honom nästa vecka tillsammans med två fantastiska vänner inför ett event jag är inbjuden på med honom som värd.

Jag kommer ha en mycket hektisk vecka nästa vecka så jag behöver verkligen åka till Falun för min egen skull och bara vara. Nästa vecka kommer jag träffa finaste Tanja Dyredand och Emelie Andersson tillsammans besöka ett event med Måns Zelmerlöw och andra kända artister på plats. Bara av att behöva åka till Stockholm så sent på kvällen tar emot lite grann. Jag tycker bäst om event som sker på dagtid och har mycket svårt att resa kvällstid så jag får se hur jag löser det hela. Sedan länge tillbaka så vill jag helst vara hemma kl 21.00 annars hinner jag inte med morgondagens schema. Nästa helg spelar jag in en dokumentär igen om en gala jag ska på i januari och kommer även spela in en dokumentär för en gala i mars. Två dokumentär kommer att visas med mig på två olika galor en på Berns Restauranger och en på Hotell Royal och jag måste göra mitt yttersta med hjälp av ett par experter. Jag vill inte göra någon besviken och därför tar jag hjälp av experter.

Det ingår i mitt jobb som bloggare att träffa kända personer eftersom jag försörjer mig som bloggare så ser jag det som att förena nytta med nöje. Jag har Sveriges roligaste jobb!

För mig är det en ära att få göra video som ska sändas på dessa galor 2016 jag känner mig hedrad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *