Galapremiären av Gåsmamman med Alexandra Rapaport

Jag har varit på Galapremiären av serien Gåsmamman med Alexandra Rapaport i huvudrollen.

Det första man mötte på ute i kylan var tre gäss och jag kunde inte tro mina ögon när jag såg dem. De var så fantastisk vackra allihopa varav en hade flera fjädrar som såg ut som en aftonklänning.

Vi var på underbara Djurgårdsbrunns värdshus för att kolla på C more´s förhandsvisning av den nya svenska dramathrillerserie Gåsmamman. Detta event anordnades av Wonderland event och C more. Vi fick se på de två första avsnitten av serien med välkomstdrink och mat.

Sonja (Alexandra Rapaport) lever ett ganska bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *