VISUELL KOMMUNIKATION som färdas i olika städer

Är du en politiker eller har ett varumärke som du vill ska färdas från stad till stad? Detta kan du göra med visuell kommunikation och expandera.

Har du tänkt på att när det är val så finns det politiker som har bilder av sig på sina bilar? De har inte bara på sina egna bilar utan har även det på anhörigas bilar också.

Har du själv inte funderat över varför de visar upp sig själva på olika bilar med stora loggor och stora bilder av sig själva? Detta är för att hjärntvätta eller finare ord omvända sina medborgare till att rösta på dem. Man röstar på de ansikten man känner igen bäst. Ta ex som diskmedlet YES som varenda människa känner till och har blivit det diskmedel som vi köper mest. Om ärligheten ska komma fram så är det faktiskt just nu den bästa diskmedlet på marknaden. Detta har inte bara med produkten att göra utan ju mer de har visat den i reklamkampanjer desto mer har de sålt av varan. När man kan sälja en vara så har man också råd att göra den bättre och bättre. Du får helt enkelt en produkt som blir bättre och bättre kvalité. Eller så kan du göra det omvänt att du satsar allt du har på att skapa en produkt som är superbra och sedan kommer kunderna själva göra reklam för den åt dig.

Känner ni till stylisten Jonas Hallberg? Han som är programledare för Top Model som gick på tv3. Nedan sitter jag i hans bil strax innan han själv anländer till Stockholm Beauty week. Nog är han en smart kille som vet hur man ska marknadsföra sig genom visuell kommunikation till sina fans. Han låter media provköra hans bil för att sedan själv göra en fin entré och ta bilder med media. Han syns genom visuell kommunikation innan han själv har anlänt helt enkelt. Är du inte en känd person men vill ha ett känt varumärke så kan du också ordna en fin logga på din bil genom visuell kommunikation och nå fler. Hos stilreklam så kan du ordna och få hjälp med massor av olika sätt för att marknadsföra dig varumärke på smidigaste sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *