Så här blir du en rik student

Har ni tröttnat på att kalla er för fattig student? Där en kyrkråtta har mer att äta än vad en student har?

Tänk om du som student kunde öka din inkomst utan att behöva göra något extra. Om vi i stället vänder på steken och säger att du kan sänka dina kostnader i stället för då kommer du helt plötsligt att känna dig rikare. Nu har du dessutom 11 miljoner varor och produkter att välja bland när du ska shoppa. När man ger studenter rabatter så får man även dessa som kunder. Jag själv bor i en studentstad så jag vet nog hur jobbigt dessa människor har det i sin vardag.

Ingen kan säga att det inte finns något för just dem. Chanserna är goda att du hittar studentrabatt på vad du än letar efter. Allt du behöver för att komma igång är att studera på universitet eller högskola och registrera dig hos Studentapan kostnadsfritt.

Nu när det är vinter och många blir sjuka så kan du tex köpa varor från apoteket och få dem levererade hem till dig. För vem orkar gå ut och köpa på apotek när man på det är väldigt sjuk. Du hittar du Apotea som ger 10 % rabatt.

På tex Beautyplanet.se så får du 15 % rabatt på allt inom skönhet och parfym. En parfym som jag anser har en mycket vacker design är Chloé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *