Johnny Edlind dissar Paradise Hotell

Johnny Edlind var solbränd när jag träffade honom och Emelie Mediamamman frågade om han hade varit utomlands.

Johnny Edlind har varit med i senaste säsongen i Paradise Hotell och han verkar dissa denna såpa, då han anser att man blir inget av att vara med i detta program. Han glömmer att en av deltagarna Sofia Hellqvist blev prinsessa av Sverige. Han själv är sångare i dag och satsat på musiken och han har ju ändå en bättre förutsättning än andra inom musikbranschen.

Vi träffades på en premiär i Djurgården bland massor av andra kändisar där vi båda var inbjudna som gäster. Jag träffade även gamla godingar som jag inte hade träffat sedan i somras och blev superglad när jag mötte dem.

Jag kommer lägga ut fler bilder av premiären, men först ut får ni träffa Paradise Hotell deltagaren Johnny Edlind som numer sjunger. Visste ni om att Johnny Edlind var en av de populäraste killarna i Paradise Hotell. Det var inte han själv som hade sökt in på Paradise Hotell utan de var tv 3 som själva hade ringt honom och frågat om han inte ville vara med i programmet. Därför förstår jag honom också om han nu i efterhand säger att man blir inte mer känd eller mer lyckad av att vara med i Paradise Hotell. Om man tittar på andra personer som har varit med så är de alla B kändisar och ingen är riktigt stor kändis vad jag vet i varje fall. Jag tänker på tex Natacha Peyre vart tog hon vägen? Eller alla andra som var med tex Olinda försvann också. Den första som sändes för ca 6 år sedan då Sofia Hellqvist var med i följde jag varje avsnitt. Jag följde första säsongen för att min äldre brors bästa vän var en av deltagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *