CYBER WEEKEND I 4 DAGAR 27-30/11 på Kids Brand Store!

Barn har en förmåga att tro på jultomten och för många så får endast snälla barn julklappar.

Om nu detta är sant och alla får julklappar då har jag alla barn varit snälla, eller? Om era barn inte är snälla berätta redan under sommaren om att det finns en gubbe som kallar sig för jultomten och bara besöker snälla barn med sina julklappar. För varje gång ert barn missköter sig så påminn om att jultomten inte vill besöka er om ni missköter er. Detta kan även vara en belöningsform om era barn har gjort något bra att ni då ger något extra och hälsa från jultomten. Det kan vara något så lite som att de bidrar en krona till alla uteligger som finns just nu i Sverige. Att vara snäll ska inte handla om att barnen inte är till besvär. Att vara snäll ska vara det man gör för andra. Ni vet väl om ordspråket att behandla andra såsom ni själva vill bli behandlade.

Om ni ändå vill göra något extra för era barn så kan ni passa på att

besöka denna webbutik med försäljning av kvalitetskläder för barn och ungdomar i åldrarna 8-16 år. Eftersom all försäljning sker på internet där inga hyror finns att betala så blir leveranser på 1-3 dagar, bra priser. Ni hinner köpa massor fram till jul och behöver inte ens stressa med andra människor i butik.
Flera varumärken hittar du exklusivt hos oss på KidsBrandStore.se.Vårt mål är att bli nordens största webbutik inom mode för barn och ungdomar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *