Vinn varor från Sirjames

Sir James har accessoarer för män med massor av utbud i finaste kvalité som Triwa klockor, Happy socks, Tiger of Sweden, Saddler, Oscar Jacobson och John Henric. Nu har du chansen att vinna vara hos Sir  .

Tävlingsregler: Välj din favorit på sidan och dela detta inlägg på Facebook, instagram eller blogg. Sedan lämnar du en kommentar i detta inlägg så är du med och tävlar. Vinnaren väljs ut av företaget och meddelas per mail samt så kommer jag skriva ut vinnarens namn i nästa tävling.

Det finns massor av fina märken ta en titt och välj ut vad du önskar dig och vem vet kanske jultomten besöker dig denna jul med produkter från Sir James.

30 svar på ”Vinn varor från Sirjames”

 1. Kärlek vid första ögonkastet <3
  https://www.sirjames.se/produkter/klockor/triwa/ash-nevil-brown.html
  Fick min första i förskoleklass
  Som premie från en bokklubb, den var ganska kass
  Den var blå med kardborreband
  Jag var så stolt då den vilade där vid min hand
  Min andra fick jag i trean om jag inte minns fel
  Men den förblev inte länge hel
  Den åkte i klinkersgolvet med ett ljudligt kras
  Sedan var jag tvungen att byta glas
  I dag är jag sjutton och har varit utan i många år
  Jag försöker att passa tiderna så bra jag förmår
  Men jag känner en saknad, det fattas något runt min arm
  Att bära en klocka har faktiskt sin charm
  Så nu hoppas jag på lite tur
  Kanske kan detta “klockrena” rim ge mig ett alldeles nytt Triwa-ur?

 2. Min underbara man saknar sin klocka som gått sönder och känner sig naken. Men istället för att köpa en ny till sig själv gav han mig en ny mobil. Han ör fantastisk! Han hjälper mig även dygnet runt eftersom jag är handikappad och kroniskt sjuk.
  Så denna snygga klocka tycker jag att han är värd:
  https://www.sirjames.se/produkter/klockor/triwa/stirling-steel-nevil.html

  Har delat på instagram, malinsvenskbjorck och taggat @veckomagasinet #veckomagasinet

  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 3. Suck … ALLT är ju alldeles fantastiskt überläckert … men, jag vet att min son verkligen skulle vilja ha en riktigt snygg jobb- & datorväska nu när han ska börja nytt jobb i januari, så denna skulle jag välja:
  https://www.sirjames.se/produkter/vaskor/oscar-jacobson/datorvaska-brun.html
  En sådan där väska som bara blir snyggare ju mer man använder den, och en färg som bara är så attans snygg. Han skulle älska den 🙂
  Här har jag delat tävlingen: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/770417529758996

 4. Min man har börjat resa en hel del i sitt nya arbete. Jag vet att han har pratat om att skaffa sig en bra och snygg väska för ändamålet men ännu har det inte blivit av. Här hittade jag ju precis en sådan som han behöver. Snygg är den också så det vete sjutton om jag inte tar den själv om jag har turen med mig. 😉 Har delat i mitt namn på facebook.
  https://www.sirjames.se/produkter/vaskor/oscar-jacobson/weekendvaska-morkbrun.html

 5. Jag skulle vilja vinna det här snygga Daniel Wellington klocka i julklapp. Han behöver verkligen en ny klocka eftersom hans gamla gick sönder så vi får håller tummarna att tomten kommer med det här klocka till honom!:) Har delat på Facebook där jag heter Jasmine Sombatto och även på Instagram (jjasmine.95) och har taggat er i inlägget med #veckomagasinet
  https://www.sirjames.se/produkter/klockor/daniel-wellington/classic-bristol-roseguld.html

 6. Hej och tack för att jag vann tävlingen om boken! Men jag har fortfarande inte blivit kontaktad för att få min vinst..? Tycker jag har väntat ett bra tag nu :/ Mvh Sara Kramer

 7. https://webmechanic.pl/koniec-marzen-o-bmw-m3-takim-jakie-znamy.php
  Purchasing a new or used auto can be a difficult method should you not know what you are undertaking. By educating yourself about automobile buying before you decide to visit the dealer, you can make things less difficult on your own. The following tips may help your next shopping getaway become more pleasurable.

  Always provide a mechanic alongside when shopping for a fresh car. Automobile sellers are notorious for selling lemons and you may not desire to be their following patient. When you can not get yourself a technician to think about autos together with you, at the very least make sure that you have him take a look at final choice before buying it.

  Know your restrictions. Before you start buying for your forthcoming car or vehicle, make a decision what you can manage to pay out, and adhere to it. Don’t overlook to include curiosity about your calculations. You will probably pay all around twenty percent as a payment in advance as well, so prepare yourself.

  Well before seeing a dealership, know which kind of automobile you want. Analysis most of you possibilities before store shopping so that you can figure out what works well with your financial budget and family needs. Seek information to discover exactly how much you should be paying for any probable vehicle.

  Before you sign any contract take time to read each and every collection, like the small print. If you find something detailed that you just do not recognize, do not indication until you receive an solution that you simply fully grasp. Unsavory salesmen are able to use a legal contract to put in numerous service fees that were not discussed.

  Should you keep your previous advice in mind the very next time that you just go buying a car, you will end up more prone to obtain a good offer. Investing in a vehicle lacks to be a head ache. Use the ideas out of this article and you can have the auto you want at a very good price.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *