Därför ska du tro på jultomten

Visste du om att det alltid blir som du har trott? Oavsett vad du tror så tror du rätt?

När vi människor tror något om en person så brukar vi oftast få rätt. Vad du än tror om folk så kommer dessa människor visa just den sidan för er. Enligt attraktionslagen så möter vi alltid det vi själva tror på. Folk som har haft nära döden upplevelse har alltid samma historia när de återvänder. De som tror på Budda har mött honom, de som tror på Jesus har mött honom just för att vad vi än tror så är det också vad vi kommer att möta.

Även Jesus sade att den som tror kommer att se. Bästa ordspråk om tro är att för den som tror behövs inga bevis för den som inte tror finns inga bevis. Den som också tror på jultomten kommer att få möta jultomten i den skepnad ni förväntar er. Med jultomten menar jag att det ni önskar kan ni få om ni tror på att er önskan går att uppfylla.

Ni kanske önskar er vackra smycken och anser att de är för dyra eller att ni inte har råd. Då lägger ni upp massa blockeringar och kommer ännu längre bort från er önskan. Titta på denna sida om smycken och tänk bara på att dessa kommer att komma till er när som helst. Ni kommer att bli chockade hur snabbt ni kommer att få det ni önskar er bara ni själva tror på det. Tro kan försätta berg precis som Jesus sade “Om ni tror att ett berg ska flytta på sig i era hjärtan kommer den att göra det”. Observera att Jesus sa inte “om ni tror på mig kommer berget att flytta på sig”. Han bad folk att tro på sig själva.

Jesus var en mycket upplyst människa som visade människor vägen och han sa även att om någon slår till din vänstra kind vänd den högra till den personen. Detta har jag märkt är sant. När man inte blir arg eller vill hämnas på människor som gör en illa brukar universum ta hand om personen dvs karma. Det du gör mot andra får du tillbaka för att förstå vad det är du har gjort och inte för att du ska bli straffad. Vi människor är här på jorden för att lära oss ödmjukhet och vi kommer alla landa med båda fötterna på marken innan vi är färdiga med detta liv.

VJ  har flera kända personer som har designat åt dem. En av deras designer är Magdalena Graaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *