Så här kan du öka ditt medvetande

Visst du om att din hjärna är elastiskt och att du kan öka ditt medvetande oändligt mycket?

Vi använder ca 10 % av vårt medvetande och den av oss som har använt den mest var Albert Einstein. Han använde mer än 10 % och var den som kom på formeln för ljusets hastighet. När Albert Einstein räknade ut sina formler trodde han att det var Gud som hjälpte honom med resultaten. Jag tror att det var hans eget medvetande som hjälpte honom. För vi människor ska kunna se ett resultat genom att få in en bild i vårt medvetande. Vi kan lära oss hur vi kan få svar på allt genom att lära oss att öka ditt medvetande mer än du tror.

Har du barn som har svårt med skolan? Jag själv är dyslektiker och har haft stora svårigheter i skolan. Det enda som jag var väldigt duktig på var mattematik och kunde snabbt räkna ut hela matteboken innan första terminens slut fast att boken skulle räcka i två terminer. I gymnasiet slutade jag öppna matteboken för jag kunde inte längre se någon vits med att räkan matte när jag redan kunde allt som lärarna hade gått igenom. Jag gick ändå ut gymnasiet med högsta betyd i matte och hade väldigt höga betyg i alla ämnen utom i uppsatsdelen eftersom jag var dyslektiker. Jag fick göra provet 4 gånger innan jag blev godkänd dessutom efter studenten.

Det ska inte spela någon roll om ditt barn är dyslektiker eller inte för det finns läxhjälp. Det finns solskenshistorier om elever som ingen trodde på, men som ändå lyckades.

Ni kan läsa om Oskar som ingen trodde på, men som fick ett fantastisk resultat med hjälp av läxhjälp från Allakando. Visste ni att Kungen och hans barn lider av dyslexi? Ändå har kungafamiljen gjort ett fantastisk jobb för Sverige och marknadsfört lilla Sverige över hela världen. Låt ingen människas kritik påverka er till att sluta tro på era barn. Alla människor behöver uppmuntras och tro på sig själva.

Om du dömer en fisk som inte kan cykla så kommer fisken tro att den är dum. Denna citat kommer från Albert Einstein och jag anser att det är så sant för man kan inte sätta alla människor i samma fack. En fisk är duktig på att simma och har inga talanger för att cykla. Cykla får någon annan person göra som är duktig på att just cykla. Vi människor ska inte jobba med samma sak i framtiden utan det finns arbete för oss alla beroende på vilka styrkor vi har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *