Min dag med Mark Levengood

Mark Levengood är en mycket smart känd man och nedan kan ni se hans bästa citat genom tiderna.

Jag har nog nästan träffat alla kända personer i Sverige och tillsammans med min press och media ansvarige Emelie intervjuar dem. Snart lägger jag ut intervjun med Jan Johansen det är bara så att jag har haft lite problem med låten som jag spelade in med honom. Han har sjungit live för mig som jag har spelat in och den ska jag dela med mig av till mina besökare. Först förstod jag inte vad det var han var på väg att göra för han satte på lite musik och sedan började han sjunga live. Vilken fantastisk röst denna människa har alltså. Han vände ryggen till folk för att kunna sitta i fred med mig och Emelie.

Jan hade lite svårt att hitta till Uppsala och restaurangen jag hade valt att äta på. Jag fick skicka massor av bilder för att han skulle känna igen sig när han kom fram.

Jag har även en intervju med Mark Levengood där han berättar roliga intima detaljer om sin gamla faster som inte fick napp då gubbarna hon stötte på var för gamla och nära döden. Han berättar på ett mycket roligt sätt att det inte gick att hålla sig för skratt.

Mark Levengood har själv skrivit en bok för vuxna som ser ut som en barnbok på omslaget. Det finns två intervjuer om honom som jag har gjort en som han inte alls blev nöjd med så jag fick filma om allt från början. Den han inte blev nöjd med har jag ändå lagt ut på min instagram som ni kan hitta här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *