Därför öka näthandel med 25 % varje år

Visste ni att marknadsföring på nätet stiger med 25 % varje år? Visste ni att även näthandel stiger med 25 % per år?

Hur tror du det kommer sig att så många människor väljer att shoppa på nätet? Den största betydelsen för att man säljer mer på nätet är för att det är nästan 30 % billigare att handla på nätet.

Tänk dig om jag på ett skobutik med en hyra på 22 000 kronor. Allt som du säljer i en butik med hyra blir alltid 3 gånger dyrare. Tex om du köper in ett par skor för 300 kr så bör du sälja den för 900 kr för att det ska gå runt. Om du i stället säljer en produkt på nätet så behöver du inte öka priset 3 gånger så mycket utan det räcker med att du ökar produkten till det dubbla. Ett par skor skulle i stället kosta 600 kr.

Tänk dig då om du behöver en mobilskal vart vänder du dig då för att köpa en mobilskal? Ska du köpa den i en fysisk butik eller ska du beställa en mobilskap på nätet? Jag misstänker att du då kommer beställa mobilskapet på nätet och vill du har riktigt billiga mobilskal så kan du besöka för massor av olika mobilskal. Nedan ser ni den som jag har beställt och är supernöjd med.

När det gäller näthandel så behöver man inte en fysisk butik för att se vilken mobilskal man gillar. Allt man behöver veta står redan på hemsidan. Även Dagens Nyheter siar om att näthandel kommer att slå ut jättegalleriorna i framtiden.

Ett svar på ”Därför öka näthandel med 25 % varje år”

  1. En stor del till ökningen beror ju också på att det tillkommer fler och fler kreditkort på marknaden. man kan tex se på sajter som kreditkortlistan för att fatta att folk är shoppinggalna. Snyggt case föresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *