Kranio sakral terapi gamla fängelset

Jag har varit på Kranio sakral terapi hos Birgitta Andersson i gamla fängelset där hennes terapi rum håller hus.

Jag funderade om ett gammalt fängelse var så bra gällande terapi former. När jag väl kom fram såg jag något helt annat än vad jag hade föreställt mig. Huset var väldigt vackert och alla rum har sin historia. Jag kände ingen negativ energi där. Allt fungerade både Kranio sakral terapi och vilken verkan den gjorde på mig. Det vara bara en sak som inte fungerade och det var att min systemkamera som är relativ ny helt la av. Det måste ha varit något med denna gamla fänglese som inte ville att jag skulle ta några bilder.

Jag trodde inte att jag skulle somna så fort eller hamna i hypnos eller vad jag ska kalla det för. Jag var någonstans mellan dröm och verklighet under den timmen som jag fick behandling av Birgitta. Jag var lite utanför min kropp under behandlingen och när hon slutade behandlingen var jag fortfarande lite frånvarande. Mot kvällen när jag kom hem var jag enormt trött och gick och la mig direkt. Har nog aldrig känt mig så trött efter en behandling för den tog enormt på mig. Birgitta sa att denna behandling kommer att fortsätta i min kropp under flera veckor och verka. På kvällen hände också något med min nacke det liksom knakade till som om nacken återställde sig utan att den hade blivit manipulerad eller något liknande.

Kranio sakral terapi

Är en mycket varsam metod som syftar till att assistera kroppen till självläkning och att
återställa balansen i systemet. Kan hjälpa vid huvud- och muskelvärk, rygg- och nackbesvär,
utbrändhet, allergier, organstörningar och olika kroniska tillstånd

Birgitta Andersson

En behandling kostar 700 kronor.
Fem behandlingar 3.200:-.
Dag Hammarskjölds väg 13.
752 37 Uppsala 070-743 06 92

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *