Daniel Kaplan succén bakom Tradera så lär du dig

Alla har vi hört talas om Daniel Kaplan & Tradera och vet vilken succé Tradera har gjort. Vill du veta hemligheten bakom hur det kommer sig att just Tradera blev så stort?

Daniel Kaplan är en sann entreprenör med över 20 bolag bakom sig, varav historien om Tradera kanske är den mest kända. Daniel Kaplan är också en föreläsare i dag som man kan bjuda in för att få inspiration och samtidigt lära sig hur man gör för att lyckas både i verklighet och på nätet. Har ni tänkt på att vilket ord man än söker på nätet så kommer Tradera upp? Oavsett vad du söker som inte ens har med Tradera att göra så kommer Tradera upp. Tradera känns lite som Rom dvs alla vägar bär till Rom. På något sätt har de köpt upp alla tänkbara ord för att vartenda ord du söker tar fram Traderas hemsida. Prova sök på ord och du ska se att det jag säger stämmer väl överens.

Så hur har Daniel Kaplan gjort? Hur har denna människa råd att optimera vartenda ord som plockar fram just hans företag? Nu kan ni boka in Daniel Kaplan som föreläsare och jag hoppas Atrium och Ljungberg som jag jobbar tillsammans med bjuder in Daniel Kaplan till någon av våra butikschefsdagar. Alla vi som är butikschefer vill ju helst lära oss hur vi drar till oss kunder och vem vore då bäst för våra möten? Vi har haft föreläsare på varje möte och den jag önskar se nästa gång är i kronologisk ordning.

  1. Daniel Kaplan
  2. Mattias Klum (Arne Kristian Mattias Klum, född 10 februari 1968 i Uppsala, är en svensk fotograf och filmare. Mattias var den enda från Uppsala som var bjuden på prinsbröllopet mellan prins Carl Philip och prinsessan Sofia)
  3. Martin Lindstrom är en av världens med främsta ekonomiska visionärer och delar med sig av sin revolutionära strategi som redan tillämpas av Disney, Pepsi, Apple med flera.

Många av kändisarna du kan anlita ser du bilder av nedan och jag har redan lyssnat på dem därför är de inte på min önskelista. Jag vill alltid lära mig nytt från nya människor även om de på bilderna var fantastiska så vill jag möta dem jag aldrig har mött förut.

Du kan boka in föreläsare, kändisar, idrottsmän ja allt egentligen beroende på vad det är du vill ha fram av ditt event. Du hittar alla dessa föreläsare på Bestseller. Vi som är butikschefer vill lära oss mer om hur vi kan få mer kunder och vad man bör tänka på för att få fler träffar till våra hemsidor. En hemsida är ansiktet utåt för ett företag så nog är det på hög tid att man bjuder in en föreläsare som är duktig på Sökoptimering och kundrelationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *