Färga utväxten billigare & lättare så här gör du!

Har du samma problem som jag att ditt hår växer för fort och att det i längden blir dyrt för dig att färga utväxten hela tiden?

Nu finns det en helt ny metod som gör att du inte behöver slösa en hel färg för att färga utväxten som du har. För det finns inget värre än när håret har växt ut. Tätt efter utväxt av hår så tycker jag att det är otroligt irriterande när nagellacket börjar flagna. Det ser helt enkelt så ovårdat ut med utväxt av hår och nagellack som har flagnat. Jag gillar heller inte när mascaran fastnar på ögonlocken. Jag har asiatiska ögon så min mascara fastnar alltid på mina ögonlock oavsett vad jag gör. Folk med djupa ögon klarar sig när det gäller mascaror medans vi med asiatiska ögon får dessa problem dvs tjocka ögonlock som ser lite svullna ut precis som mina.

I går var jag på en butik och såg att just min hårfärg hade halva priset och jag köpte upp alla färger de hade sammanlagt 10 stycken. Ska det behöva vara så här jobbigt när utväxten växer så snabbt? Nu är jag trött på eländet och har försökt lösa detta. Jag har nog hittat en lösning. Känner ni till Cristina Canestrini? Hon har kommit på något som heter Easy Colour som innebär att de säljer en helt ny och patenterad hårfärgsapplikator som gör det enklare, snabbare och mindre kladdigt att lägga i färg i utväxten tex mellan salongsbesöken.

Det smarta är att man kan fortsätta använda sin favoritfärg från sitt favoritmärke. Dessutom blir det superenkelt att blanda till precis så mycket färg som behövs för att färga utväxten och rötterna som syns. Det går ju åt olika beroende på hur långt ditt utväxt är och hur tjockt hår du har. Om du färgar håret själv hemma ofta så har du lärt dig hur mycket som går åt just för ditt hår. Cristina Canestrini är ett geni som har kommit på denna lösning och jag tror grymt mycket på denna produkt och kommer snart att få hem den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *