Aftonbladets Älskade unge kändis så här gick det sen

Emelie Andersson är känd från Aftonbladets nya satsning Älskade unge som nu har spelats in nya avsnitt. Vill ni veta hur det gick för henne sen?

Emelie är min pressansvarig och reporter för Veckomagasinet. Hon följer med mig på olika event när vi träffar kändisar för mingel och intervju. Hon brukar också åka i väg på pressevent som jag inte hinner åka till. I går skulle hon till till en exklusiv pressvisning av Sveriges mest storslagna biografupplevelse Filmstaden Scandinavia i Solna. Jag kunde inte närvara så min reporter Emelie var på väg dit. Vad hände tror ni på vägen? Första tåget blev inställd och det andra tåget hon åkte med fastnade i Arlanda. Emelie och jag hade kontakt hela morgonen och jag fick ringa stup i kvarten till tjejerna på ZAP som hade detta event. Emelie blev knäckt i tusen bitar för att hon totalt missade rundvandringen på Sveriges största biograf som hade premiär.

SF Bio exklusiv pressvisning av Sveriges mest storslagna biografupplevelse, Filmstaden Scandinavia med Nordens första kommersiella IMAX®-biograf blev ej av för Emelie som min reporter för Veckomagasinet.

Nedan bild skickades i realtid till mig och händelsen ägde rum i går. Jag höll en tyst minut för Emelie och bad henne sjunga We shall overcome.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *