Korsetter har nu sin tidsepok

Body Magic är Sveriges ledande shapingbutik och med detta innebär att den formar din kropp så att du får din drömkropp med hjälp av en korsetter och andra tillbehör.

Halloween är ju relativt nytt i Sverige även om man firade allhelgona natt så var inte Halloween lika känt. Nu är Halloween känt och då har kvinnor som signum att bära korsett och det har blivit allt vanligare att bära korsett dvs korsettens tidsepok är här. Dita von Teese är känd för sina korsetter och hon blev en stor förebild för kvinnlighet. Hon ser ut som om man har plockat henne från 30- 40 talet New York.

Body Shaping Alexa ex på en av varorna som jag skulle behöva

Justerbara och avtagbara axelband. – Lyft upp skinkorna. – Hög sammanpressning. – Minska midja och buk. – Minska höft och lår.

Med en hög kompression kontrollerar du midja, mage och höft. Den ger ett perfekt ryggstöd som också bidrar till att du minskar ryggsmärtor. Du kan enkelt använda den på daglig basis för att tona och omedelbart minska storleken på midja, höft och lår.

De säljer bl.a exklusiva varumärket Ann Chery. Hos Body Magic hittar du allt ifrån body shaping, waist shaping, butt shaping , postoperativ och postpartum shapewear. Med andra ord du kan forma massor av delar av din kropp. Jag själv fick uppge min midjemått och höftmått för att få en korsett som är klippt och skuren för just mina former.
Ann Chery waist trainers
Varje gång jag har en tävling här i bloggen så blir det otroligt populärt och jag får in massa trevliga kommentarer från alla möjliga människor som vill vara med och tävla. Alla ni som älskar att tävla kan du följa @bodymagic.se på instagram också.
Eftersom det är juletider så kan du köpa idag och betala i mars 2016 så det är ju superbra eller hur?
Filmer där korsetten är populär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *