Detta har jag gemensamt med Ralph Lauren

Har du funderat någonsin på vad mitt varumärke Veckomagasinet? Visste du att jag har något gemensamt med klädmärket Ralph Lauren utan att jag själv ens hade reflekterat det.

Om vi tittar närmare på Ralph Laurens logga så ska jag gå in och förklara lite närmare. Först önskar jag att du själv funderar på likheterna. Detta var inte min tanke när jag skapade loggan. Jag ville endast att min logga skulle representera min personlighet och touch.

Rätt svar: Båda har anknytning till ridning för Ralph Lauren har ridsporten Polo och jag har en hästsko.

Ralph Lauren

Just för att jag är en hästtjej och har ridit i flera år (den enda sport jag någonsin håller på med). Just märket Ralph Lauren passar den som rider då de har skjortor, Kabelstickad tröjor och andra eleganta sportiga plagg. Du kan välja mellan Preppy, Oxford, , slim fit och New York bara gå in på sidan och välja bland massor av utbud.

Kvalitet är viktigt för dig som har kunskap om den och jag vill ge dig inspiration genom att visa upp deras mode. Johnells har bra service för det är fraktfritt och du har också rätt att byta om du köper fel storlek eller om du helt enkelt inte tyckte att plagget passade dig av andra orsaker. Utbudet är stort det finns både för man och kvinna samt olika varumärken. Du kan bli premium kund och få massor av erbjudanden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *