pressdagen Helena Bergström film EN UNDERBAR JÄVLA JUL

Jag har träffat alla skådespelare, regissör och manusförfattare  från filmen “En underbar jävla jul” och med mig hade jag min reporter och pressansvarige Mediamamman för Veckomagasinet.

Vi möttes på  Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm  Rum: Bolinderska Palatset. Pressvisning av En underbar jävla jul arrangeras den 4 november klockan 13.00 på biograf Rigoletto, Stockholm. Pressvisning av filmen kunde jag inte närvara på för jag var tvungen att åka tillbaka till Uppsala.

EN UNDERBAR JÄVLA JUL är en varm komedi om den moderna familjen och dess ständiga kamp att alltid göra det rätta.

I huvudrollerna ser vi Robert Gustafsson, Maria Lundqvist, Anastasios Soulis, Anton Lundqvist, Rakel Wärmländer, Michalis Koutsogiannakis, Helena Bergström, Inga Landgré, Frida Beckman och Peshang Rad. För regin svarar Helena Bergström, som även skrivit filmens manus tillsammans med

Edward af Sillén och Daniel Réhn. Ni kan se gamla inlägg med mig och Edward af Sillén här. Den 11 och 12 november är det premiär för exlusiv pressvisning av Sveriges mest storslagna biografupplevelse, Filmstaden Scandinavia med Norden första komersiella  IMAX®-biograf.

Jag kunde inte närvara så jag skickade min reporter & pressansvarige Emelie Andersson dit för detta uppdrag. Hon kommer uppdatera och ta bilder som jag senare kommer att publicera i bloggen.

Bakom mig ser ni hela teamet i filmen EN UNDERBAR JÄVLA JUL och i dag har den premiär över hela Sverige. Så missa inte Helena Bergström film EN UNDERBAR JÄVLA JUL samt glöm ej godis.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *