Därför ska du inte vara snäll under jul

Det finns ett ordspråk som säger att snälla tjejer kommer till himlen och elaka tjejer kommer hur långt som helst.

Tomten brukar ju själv säga “finns det några snälla barn här” och dessa snälla får ett paket i var om de har tur. Är du en elak liten unge så kan du nästan roffa åt dig vad som helst för även tomten är en mes.

Har du varit riktigt elak under året så har du ännu mer att vinna på det. Roliga skämt om julen och jultomten

Det finns fyra stadier i en mans liv:
1 Han tror på jultomten.
2 Han tror inte på jultomten.
3 Han är jultomten.
4 Han har glömt bort jultomten.

Varför är julafton som en dag på arbetet?
– För att det är du som gör allt jobb, medan det är den feta gubben i kostymen som tar åt sig äran.

Otrolig vacker axelbandslös miniklänning med snörning fram. Överdelen på bysten är kantad med svarta satinmaterial och avslutade med en vacker rosett. Matchande stringtrosa ingår.

Produkten kommer förpackad i en skönhets Night låda. Vad en night låda är vet jag inte, men jag kan föreställa mig att det är en vacker låda som du stoppar dina vackra underkläder i.

Jag själv är helt galen i korsetter och har massor av olika modeller hemma och jag fortsätter skaffa mig mer än någonsin.

När det gäller underkläder föredarar jag svarta och har lite svårt för en BH som är vit. Jag gillar heller inte underkläder som är röda tyvärr. Turkosa underkläder är något jag verkligen längtar efter. Då ska det vara rätt nyans av turkos. När det gäller korsetter så är deras huvuduppgift att forma figuren så att man får en timglasfigur för vad kan vara värre än när man har en stor mage strax innan mens. Finns inget värre än hur man känner sig veckan innan mens för då är man tjockare runt magen och håret blir fett. Sedan får man inte glömma alla vackra finnar som poppar upp i ansiktet och vid dekolletaget. Finnarna vet exakt var de ska poppa upp för att gå oss i nerverna ännu mer. Nedan korsette hittar ni också på Maddii.

Beauty Night är ett europeiskt varumärke. Beauty Night mode underkläder passar bra till sovrummet och överallt där den bär och visas upp. Vissa korsetter kan du ha ovanpå vissa klänningar som pricken över i:et. Jag har vissa korsetter som jag bär ovanpå mina ytterkläder och det blir supersnyggt och kvinnligt Alla Beauty Night underkläder produkter kommer förpackade i deras exklusiva snygga märkes lådor. Visste ni att prinsessan Fergie av England brukade tvätta sina underkläder för hand och aldrig lät någon annan röra vid hennes underkläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *