Utställare på Stockholmsmässan bakom kulisserna

Jag var en utställare på Stockholmsmässan och träffade massor av mina bloggläsare som var där för att träffa mig live. Hoppas se någon som jobbar för hovet som Utställare på Stockholmsmässan nästa år.

Det var kul att få träffa sina besökare för jag har alltid undrat vilka ni är. Det som var fantastiskt roligt var att många av dem var entreprenörer med egna företag. Vissa av mina läsare är även olika VD för från olika företag och jag fick också lära mig massor av dem såsom de fick lära sig något av mig. Det var otroligt intressanta möten och jag fastnade i samtal hela tiden med massor av intressanta människor. Fick även möjligheten att träffa nya företag som väckte stort intresse hos mig som jag senare kommer att få bättre kontakt med. Min Roll-up kommer från E Rollup.

Jag har förut varit på besök och träffat utställare på Stockholmsmässan med min mentorgrupp. Detta var nog första gången som jag själv var en utställare på Stockholmsmässan. Tiden gick otroligt fort att jag nu förstår varför folk står 3 dagar i sträck. Jag var där bara 2 dagar i sträck och det kändes alldeles för lite tid. Jag hann inte prata med alla som kom till mitt bord. Någon representant från kungahuset borde också stå som Utställare på Stockholmsmässan för att folk ska få en bättre inblick i vilket jobb kungafamiljen gör för Sverige. Jag har följt dem ett tag nu och ser vilket jobb de lägger ner.

2 svar på ”Utställare på Stockholmsmässan bakom kulisserna”

  1. SV: platinum dieten har fått mig att rasa i vikt. 🙂 Dessutom är det som en cleansing för kroppen. Om du prövar på den hoppas jag att du får lika snabba resultat.

    Kram, Platin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *