Har du svårt att tänka positivt?

Visst är det svårt att tänka positivt när man inte ser någon utväg? Själv tror jag att allt är möjligt och det omöjliga tar bara längre tid.

Jag tror att jag även har fel när jag säger att det omöjliga tar bara längre tid. Det borde inte ta längre tid vet ni varför? Det är vi människor som har fått för oss att vissa saker är omöjliga och därför vågar knappt tro på dem. Folk som är positiva som jag säger att det bara tar längre tid. Jag är bara gnuttan mer positiv än de som inte tror att det ska lösa sig alls. Egentligen är det en hårfin skillnad mellan att tro att det är omöjligt och att tro att det tar längre tid. Med mitt sätt att tänka så har också det omöjliga tagit längre tid.

Jag har därför tänkt om och ska börja koppla bort den tanken. Om du tex beställer en lampa via en Ljus Tema så tar du för givet att lampan ska skickas till dig. När du beställer något med din önskan tvivlar du på den. Jag ska nu beställa en lampa och samtidigt beställa min önskan och få det samtidigt. Positiva människor brukar säga att man ska beställa från universum så som man beställer tex en lampa såsom jag tänker göra nu. Jag undrar om dessa positiva människor också har fått sin önskan lika snabbt som jag nu kommer få min lampa? Det spelar mig ingen roll egentligen jag ska i varje fall rå om mitt hem mer och tänka mer på inredningen nu när det börjar bli så mörkt därute. Det bästa som finns är att tända endast en lampa och läsa en bok innan man lägger sig. Som ni alla vet så läser jag otroligt mycket böcker och brukar bjuda hem författare som jag intervjuar i mitt rosa kök. Författarna brukar ha med sig en hel samling av de böcker de själva har skrivit. Jag brukar dessutom få dem signerade och det är en stor ära för mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *