Få en välbesökt blogg med Business Bloggers

Vill du få en välbesökt blogg så finns det vissa tips jag kan ge dig.

Ett av tipsen är bloggskolan som är en sida som drivs av Business Bloggers med Anna Nilsson i spetsen. I denna bloggskolan kommer ni även möta på en video där jag talar om hur du kan göra för att bli större och hur jag började blogga. Bloggskolan är också något för dig som vill få en välbesökt blogg och samtidigt är egen företagare. Du når ut till folk på ett helt annat sätt om du dessutom bloggar om ditt företag.

Därför har jag också studerat Bloggskolan

Jag har själv gått bloggskolan hos Anna på Business Bloggers och fick massor av nya idéer hur jag ska bli ännu större än vad jag är som bloggare i dag. Bloggskolan handlar inte bara om modebloggerskor eller entrprenörsbloggerskor. Det handlar även om företag som kan börja blogga och vad det kommer att ge dig som företagare. Det tar upp sökoptimering och lär ut massor i ämnet. Sökoptimering är Alfa och Omega för att kunna hantera både en hemsida och en blogg. Det är hela ryggraden för hela internet att kunna veta allt om SEO som står för sökoptimering på svenska. Du får även lära dig hur du gör din blogg attraktiv och hur du ska använda sociala medier för att nå ut med din blogg. Den finns i 4 olika delar som på sidan kallas för Moduler. Jag har gått hela kursen en gång och är dyslektiker så jag ska gå in igen och upprepa allt så att jag får ännu mer kött på benen. Även jag som är proffsbloggare lärde mig massor på sidan så vad kan inte du lära dig som är helt nybörjare. Jag ska prova på att redigera bilder också som jag just har fått lära mig på Bloggskolan. Det finns även en video med mig som ni kommer att se när ni loggar in på bloggskolan där jag berättar hur jag har blivit en sådan stor bloggare som jag är i dag. Lycka Till med era nya kunskaper på Bloggskolan.

Nu vet du vart du ska vända dig för att få en välbesökt blogg eller hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *