Kinesologi och Friskvårdsresor för din hälsa

Jag varit på mitt andra besök hos Trulssons Kiropraktik och fick denna gång en omgång av kinesologi gällande mina muskler och skelett. Eva Lena berättade även lite kring Friskvårdsresor som hon brukar åka på.

Jag fick även testa med min styrka gällande vilka brister jag har när det kommer till vitaminer och mineraler. Vi testade alla dessa ni ser nedan.

Hur testar man för att se vad man behöver för vitaminer?

Genom muskeltest testar man om en person blir starkare eller svagare beroende på vilken vitamin eller mineral man håller mot sin bröstkorg. På mig visade inga brister vilket kan bero på att jag äter väldigt allsidigt och tar massor av vitaminer dagligen redan.

Eva Lena Trulsson brukar även anordna friskvårdsresor som du kan följa med på om du är intresserad av din hälsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *