I fablernas värld lyckas en entreprenör utan att synas

Den 5-7 november kommer jag att befinna mig på den Stora Företagsmässan i Älsvsjömässan för att marknadsföra Veckomagasinet.

Jag kommer då vara i sällskap med bl.a Anna Nilsson som har bloggskola. Jag kommer berätta mer om bloggskolan när jag själv har gått igenom den lite. Där finns även en video med mig där jag berättar hur jag har lyckats bli så stor bloggare som jag är.

För att lyckas marknadsföra dig är det viktigt att du som företagare har en Roll up som beskriver ditt företag och lyfter fram det bästa med just ditt företag. Jag har fått hjälpa med min Roll up av riktiga proffs från företaget E Roll up.

Nedan ser ni flera entreprenörer som jag ser upp till och har på min Roll Up. Finansministerns nya tjej Dominika från företaget Mafioso AB, Prins Daniel, Robert Aschberg och Tomas Ledin. Min slogan är “I fablernas värld lyckas en entreprenör utan att synas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *