Förkorta dina möten effektivt

Vill du hinna med så mycket som möjligt kan du ha telefonmöte och sätt telefonen på högtalaren. Då kan du samtidigt besvara mail och hinna med massor av andra saker samtidigt. Du hinner även sminka dig och städa om du behöver det. Med min högtalare hör jag i hela huset och jag ska sätta in högtalarsystem i min telefon för att kunna höra högt och tydligt i alla rum. Detta besparar mycket tid hos mig än att jag ska besöka alla företag jag samarbetar med.

I dag har jag suttit i telefonmöte med företaget Rooney i 1.5 timmar för support. Jag kommer samarbeta med detta företag då de hörde av sig till mig och jag tyckte att det lät intressant.

Jag har fått massor av kunskaper nu och detta innebär att vissa länkar blir förkortade i bloggen dvs short link. Jag har även haft möte med Uppsala universitet per telefon och även hunnit prata igenom lite saker med folk i Stockholm. Jag har nu suttit i telefonmöte med olika företagare i ca 3 timmar och nu ska jag i väg till mitt företag där jag är Store manager.

Nu ska jag bara hinna med lite fler mailfrågor för att sedan ge mig i väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *