Positiva sidor med att vara bloggare

En av det mest positiva sidorna med att vara en bloggare är när man kommer hem och ser ett fint paket som väntar på en.

Denna gång när jag öppnade paketet såg jag Contour Kit och Contour/Highlight från glo minerals.

glo minerals är känt för sina rena ingredienser och vårdande egenskaper, och nya Contour Kit är inget undantag. Vitamin A, C, E och grönt te-extrakt är självklara ingredienser i glo minerals Contour Kit. Jag själv vill så gärna lära mig mer om hur man lägger skuggor och formar sitt ansikte. Jag tror att denna produkt kommer att vara till stor hjälp för att jag ska kunna hantera skuggor perfekt. Jag behöver bara en make up artist som kan hjälpa mig med grunderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *