Ryggskott vad göra för att bli fri?

Som texten lyder ryggskott vad göra så har jag förslag på vad du kan göra.

Jag år just nu hos Trulssons Kiropraktik som dessutom har en timmes gratis parkering om man tycker på grön knapp. Jag som rider och ramlat av hästen har lätt för att få ryggskott. Det verkar vara så enkelt att få ryggskott bara man sträcker sig fel. Om man nu har fått ryggskott vad göra för att bli av med smärtan som följer en i flera år?

Jag kontaktade Trulssons Kiropraktik för jag hade hört så mycket bra kriterier om just denna mottagning. Kiropraktikerna heter Eva-Lena Lindblom och är av socialstyrelsen legitimerad kiropraktor. Startade Trulssons kiropraktik 1989, som sedan 1995 finns som sedan 1995 finns nära Kraftkällan i Boländerna, Besöket tog ca 40 minuter med genomgång av sjukdomshistoria, undersökning (rörelse och muskeltestning) samt behandling. Eva Lena är otroligt pedagogisk och förklarade varenda detalj för mig så att jag var med hela tiden och fick lära mig massor om muskler och skelett. Vi vill ju inte bara bli smärtfria utan vi vill ju också veta varför en smärta uppstår och hur man tar bort den. Där får Eva Lena massor av poäng från mig då jag fick allting förklarat på en 7 årings nivå. Man måste tala vara pedagogisk för när något är helt nytt för en person så måste man tala på en 7 årings nivå och då vet man att alla har förstått. Eva Lena utför både akuta och förebyggande behandlingar, ger personlig rådgivning, ergonomiska analyser och föreläser om kiropraktik, träning och ergonomi.

Ergonomi betyder läran om arbete och miljö till människans behov och förutsättningar. Vilket innebär hur arbetsplatsen och arbetsmiljön ska se ut rent tekniskt för att inte slita på kroppen i onödan, till exempel arbetsställning, arbetshöjd, ljud, ljus och klimat men även hur kroppen används på ett riktigt sätt, till exempel skjuta, dra, lyfta, bära och kroppshållning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *