Mammabloggar favoritsida hittad

Är du en som mammabloggar så kommer du älska denna sida om leksaker.

Sidan heter litenleker.se med massor av roliga leksaker som du kan beställa hem. Det finns igen fysisk butik så det enda sättet för dig att få tag på dessa leksaker är faktiskt denna sidan.  Det som är hela idén med att ha en webbshop är för att det ska bli lättare för kunden att välja bland mycket saker. Tanke på att hyra inte finns någon butik så finns heller ingen hyra att betala. Detta tror jag medför tror jag att varorna blir billigare. Barn växer fort och tröttnar fort på leksaker därför ska heller inte leksaker kosta för mycket. Nog håller mammabloggar med mig om detta.
Nedan superfina dockhus från Kidkraft har dessutom det fina namnet Savannah Dollhouse.

Det är hela fyra våningar och en trappa till andra våningen. Finns även två fina balkonger dessutom högt i tak. Detta är ju en drömvåning för vuxna människor och för mammabloggar också. Du hittar den på litenleksaker och där finns även massor av andra leksaker till bra priser hos Det jag gillade bäst var nog vinden som brukar vara lite läskig. Denna dockskåp är så fin.

Nedan snygga person är från och föreställer en riddare som både har sköld och svärd. En sådan skulle man vilja ha som prydnad i ett skåp. Mammabloggar måste säker ha det väldigt trevligt på denna sida där det finns något för alla. Det är inte bara leksaker på sidan utan det finns allt inom moderskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *