Halloween pyssel & besök från andra sidan

Halloween pyssel är ett måste nu när Halloween närmar sig med stormsteg.

Halloween närmar sig med stormsteg och det brukar bli härliga fester, något man ser fram emot om man tror på att livet fortsätter efter döden. Visste du om att folk söker mest medial rådgivning runt Halloween? Jag har träffat massor av medium och alla säger de att de får in flest bokningar när Halloween perioden närmar sig. Man brukar även se reportage i tidningar runt Halloween att folk har besökt olika medium som har siat om deras framtid. Inför Halloween brukar många också gilla just Halloween pyssel eller olika temafester och tokiga utklädnader och kan spöka till det ordentligt. Vill du bjuda hem anhöriga som har gått bort eller vill du lära känna nya andar från andra sidan?

Då kan jag ge dig tips om dukning, dekoration och dräkter för både barn och vuxna. Tänk på att när du bjuder hem en Vampyr att du aldrig mer kan bli av med vampyren. Det finns något som säger att en vampyr aldrig kommer oinbjuden och när han/hon väl blir inbjuden blir du aldrig mer av med dem.

För att ta seden dit du kommer så ska du själv vara utklädd så att vampyren mm kan känna sig hemma.

Roligaste skämtet om spöken

Vad sade det ena spöket till det andra?
Tror du på människor?…

Eftersom våra världar inte möts fysiskt så har även spöken svårt att tro på att vi finns.

– Brukar ni i den här staden säga ”jag dog” eller ”jag dödde”?
– Här säger vi ingenting när vi är döda, din tokstolle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *