Sagan om Pannkakan riktar sig till vuxna människor

Har ni hört Sagan om Pannkakan? Det handlar om en hel familj på 7 ungar som är superhungriga.

Sagan om Pannkakan utspelar sig hos en familj som är mycket fattiga. Det är 7 barn och en mamma i hushållet och någon pappa vet jag inte om dessa stackare ens hade. En dag tar deras mamma och gräddar en stor pannkaka som hela familjen ska äta tillsammans. När de märker att pannkakan håller på att bli färdig ser de att pannkakan börjar få ett tydligt ansikte, ben och armar. Så fort det blev färdiggräddad hoppade pannkakan upp ur stekpannan och gav sig i väg. På vägen mötte pannkakan massor av olika djur som ville äta upp honom. Till slut tror jag att en listig räv lyckades lura pannkakan och åt upp den. Den fattiga familjen blev helt utan pannkaka i varje fall.

Har du också ibland ont om pengar, men ändå vill kunna leva livet full ut? Då kan jag passa på och tipsa dig om Sveriges bästa rabattnätverk nämligen Kupongerna. Här kan du finna över 10 000 rabattkoder från 1400 olika butiker så det finns något för alla. Du kan helt enkelt spara pengar på alla dina inköp med hjälp av Kupongerna.se! rabattsidan samlar in och listar flera tusentals aktuella rabattkoder varje dag och erbjudanden från internets största butiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *