Total makeover med Rapunzel of Sweden

Nu har jag fått en total makover förvandling av mitt hår från

Jag har alltid gillat Sabina Bergstedts hår från det att hon var barn. Hon hade sådan glans i håret och jag undrade alltid vad hennes hemlighet var. En gång när hon sov över hos mig då vi skulle ha video kväll märkte jag en sak. När Sabina skulle tvätta håret la hon in balsam i hela håret även i hårbotten. Sedan den dagen har jag alltid balsam i hela håret och även i hårbotten. Jag verkligen dränker mitt hår med balsam för att få en Total makeover och samtidigt få glans. Det enda sättet att få glans i håret är att dränka håret med balsam. Som bloggare har jag fått prova massor av olika hårprodukter och den produkt jag har fastnat för är just Rapunzel of Sweden balsam. Ni ska veta att jag verkligen slösa på balsam och använder dubbelt så mycket balsam som jag använder schampo.

Nu har jag fått lite extanstion i håret av Rapunzel of Sweden och känner genast att jag har fått en total makeover av mitt hår. Jag kommer boka in ännu en ny tid för jag vill ha mer hår i håret liksom. Jag har tunna hårstrån men massor av hårsäckar.

Total makeover och att ta hand om själen

Denna vecka ska jag prova Kranial sakralterapi och jag är så nyfiken på vad som kommer att hända. Det sägs att det gör mycket med ens undermedvetna tillstånd. Jag har hört så mycket om det så jag är otroligt nyfiken. Kommer även träffa en kiropraktor och en homeopat i Stockholm. Mycket spännande saker väntar på mig.

Snart får ni även ta del av kändisen som åkte från Stockholm till Uppsala för att äta lunch med mig och min pressansvarige Emelie Andersson från MediaMamman.

 

Ett svar på ”Total makeover med Rapunzel of Sweden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *