Intervju med känd sångare

Nu ska jag i väg och intervjua en mycket känd sångare som kommer till Uppsala för att möta mig och min press och media ansvarige Emelie från Mediamamman.se

Emelie är på väg att spela in en serie om sitt liv med Fredrik & Filip så hela förra veckan var hon upptagen bakom tv kamerorna. Nu ska jag möta upp Emelie och gå igenom höstens schema tillsammans med henne. Emelie är min högra hand i allt som rör media, kändisar och pressevent jag blir inbjuden till.

Här ser vi Emelie snygga till sig inför mötet med den kända sångaren. Vem det är kommer för er att bli en riktig överraskning. Vi kommer först att ha ett möte med bara varandra jag och Emelie och sedan så kommer denna hemliga kända sångare. Vi ska först äta lunch ihop och sedan startar vi intervjun. Jag och Emelie bjuder helt enkelt svenska och utländska kändisar till Uppsala.

Så här såg det ut när jag träffade Filip & Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *