Detta visste du inte om män med skägg!

På medeltiden var det inne med skägg och detta försvann på 80-90 talet för att sedan komma tillbaka.

På 70 talet när mina föräldrar var unga var det inne med skägg för man ansågs vara intellektuell om man bar skägg. Man var en sådan som gillade att utbilda sig och läsa många böcker. På stenålderstiden fanns skägg för att människan inte visste annat och var för primitiv för att ens bry sig om sitt utseende.

Jag träffade en kille som skulle åka till mellanöstern på semester och han var tvungen att klippa av sitt skägg för att inte förknippas med IS. När han kom tillbaka från sin semester såg jag ingen skillnad. Det visade sig att han hade klippt ca 2 centimeter av sitt skägg.

Nu är det trendigt att ha skägg massor av unga män går helt plötsligt med skägg som om de levde på medeltiden. Skulle ni tröttna på skägget så kan ni alltid vända er till som säljer allt inom rakning och hudvård för män. Det roliga är att du även kan 5. färga skägget för att det ska passa ihop med din hårfärg eller för att de vill ha en mörkare skägg för ungdomlighetens skull. Skägget avslöjar åldern när det gäller män. Namnet är lite konstigt speciellt för mig som är dyslektiker titta bara SLIQHAQ. Hur ska jag ens uttala det om jag väljer att köpa något på denna sida och berätta sedan för mannen med skägget hur jag har hittat varan? Jag ber honom gå in på min blogg helt enkelt för jag kan ej uttala det eller ens skriva ner det. Det finns fars och mors dag. Man borde lägga in partnerns dag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *