Digital media och hur du når ut

Jag har varit på lunch med några företagare i Uppsala och temat var hur man når ut i digital media och internet.

Man lär sig alltid något i varje möte och i detta möte så förstod jag hur viktigt det är med instagram.

Vi fick var och en gå igenom hur vi gör för att nå Digital media dvs hur vi gör för att synas på nätet. Som jag förut har skrivit så stiger marknadsföring med 25 % på nätet varje år. En person bland oss berättade att ingen numera läser UNT i pappersform utan de flesta läser det på nätet. Uppsalatidningen är populär då den är gratis. Alltså pappersform bör vara gratis för de tjänar ändå på sina annonseringar. Det finns flera gratis tidningar i Uppsala och ett av dem är också Upsalia.

Jag har också lärt mig en sak att lyssna mer och anteckna det som andra människor berätta. För man lär sig något av andra människor hela tiden. En av dem som sitter vid detta bord har besökt mig över en lunch i mitt hem. Jag ska berätta mer om henne och varför jag adlade henne samt gav henne en hästsko i gåva från Veckomagasinet. Hon hjälpte mig bl.a med att välja ut en snygg logga och vi kommer att samarbeta lite mer i framtiden. Hur vi ska samarbete kommer jag också dela med mig av mer i bloggen.

I går hade jag kräftskiva med några inbitna gäster för vi träffas varje helg och sitter och umgås fram till 1 på natten. Lördagar brukar vara min planeringsdag då jag är hemma på dagen för att återhämta mig och för att planera in nya möten. Allt med digital media är intressant och ju mer jag vet desto mer kommer jag att skriva.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *