Att vara dumsnäll

Visst har man hört uttrycket dumsnäll många gånger i olika sammanhang?

Hur är en person som är dumsnäll? Är det någon som inte är vid sitt medvetande när den gör något gott för en annan person? Oavsett vilken person du möter på som är snäll så tro inte att personen gör något gott omedvetet. En omedveten person gör andra illa medans en medveten person gör gott för andra människor. Tyvärr så möter man på människor som kanske inte förstår vad godhet och vänskap är för något och tror att folk är dumsnälla mot dem. När de väl förlorar kontakten med de som de trodde var dumsnälla då börjar de förstå vad de har gått miste om. Egentligen så tror jag att den sorten aldrig förstår vad de har gått miste om för de sätter sina dumma beteenden i system och lär sig aldrig. Jag tror inte att folk som är giriga lär sig motsatsen någon gång. En gång girig alltid girig och inget kan få mig att tro motsatsen om sådana människor. Eller rättare sagt en gång falsk människa alltid falsk människa. Jag tror att folk lär sig mycket med tiden fast när det gäller människor och deras moral så har jag svårt att tro att människor kan förändras. Tror du att människor förändras så kommer du få springa efter folk resten av ditt liv till ingen nytta.

Har du hört uttrycket dumsnål? Det är helt nytt uttryck för när du är så snål att du till slut blir dum eller totalt motsatsen att du gör bra klipp för att du är så snål. Finns en sida som heter just Dumsnål och där kan du göra massor av bra klipp. De har massor av märken och ett av deras märken som jag anser har klass och stil är självklart Royal Design rabattkod och namnet avslöjar direkt varför detta är min favoritmärke.

Dumsnål har funnits i ca 6 år och är en av de större rabattkodssidorna på nätet med över 900 e-butiker + 2 800 erbjudanden. Därför tror jag att det finns något för alla på den här sidan. Något som jag tex hittade är nedan vackra ting.

5 svar på ”Att vara dumsnäll”

  1. Du får gärna tycka att jag är dumsnäll men bli inte förvånad om jag blir dum när du inte e snäll:)

  2. Om du inte vet hur man är när man är dumsnäll – ja, då du nog sådan! Och eftersom du är det – så förlåter du mig självklart för min öppenhjärtiga kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *