Vill du ha en lyktstolpe i ditt företagsnamn?

Jag önskar mig en fin trädgård som likna botaniska trädgården och i den vill jag absolut ha utomhuslyktor. Jag kan tycka att just sådana passar bra i skräckfilmer och det är nog därför jag älskar dem så otroligt mycket.

Jag brukar då bara ha en lampa tänt när jag läser. Jag klarar mig inte utan böcker och kan inte sova om jag inte får läsa en bok först. För mig är det därför viktigt att investera i en fin och bra lampa för att kunna läsa så mycket som möjligt. Jag är dyslektiker och det går åt så mycket energi för att kunna avkoda texten. Det handlar inte om dålig syn för jag har falkögon och kan se både på avstånd och nära håll. Finns inget värre än när folk tror att ordblindhet handlar om dålig syn. Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan om jag har kollat mina ögon när jag läser fel eller skriver fel.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *