Kaninen Wally borde prova Cetaphil produkterna

Jag tror att Cetaphil produkterna har kommit ut på Apoteket.

Jag har själv provat alla Cetaphil serien och jag är supernöjd med dessa produkter. De torkar verkligen inte ut och jag har mycket känslig hud som inte kan använda vad som helst. Mycket produkter brukar svida på min hy även om de är parfymfria och apotektsprodukter. Jag vet längre inte vad jag ska smörja mig med tills jag fann Cetaphil och kommer absolut köra med detta märket. Äntligen säger jag bara en serie som verkligen fungerar och som används av kända personer i USA.

Du kan om du vill tvätta ditt djur med denna produkt för att den är så skonsam. Tex Kaninen Wally som just nu cirkulerar på nätet för att den är ju så söt. Jag tror att det är en Angora kanin som man har klippt bort allt på utom tassarna och öronen därför ser den så cool ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *