Vinn valfri produkt från Coolstuff

Nu när det är Halloween så måste jag bara följa trenden och klä ut mig riktigt ordentligt då jag ska på Halloween party i oktober.

Jag firar Halloween genom att jag nu lottar ut en valfria produkter från Coolstuff.

Tävlingsregler: Gå in och surfa för att se vad just du vill vinna och skriv sedan en kommentar i detta inlägg samt dela tävlingen på din Facebook eller blogga om det på din blogg. Sedan är du med och tävlar om valfri produkt hos Coolstuff.

Det är fritt fram att önska sig något kanske dyker jultomten upp mitt i Halloween utklädd till en skrämmande tomte i så fall. Då är det inga snälla barn tomten söker utan söker er som är riktigt stygga buuuuu.

Förra tävlingens vinnare av Prinsessan Madeleines klocka från Triwa var följande:

28 tankar om “Vinn valfri produkt från Coolstuff

 1. Gunilla . B säger:

  Önskar vinna ” Dödens Brud Maskeraddräkt ” – till mitt barnbarn som älskar att sminka sig och ” spöka ut sig “

 2. Malin Eriksson säger:

  https://www.coolstuff.se/Chokladfontan-XXL
  Jag skulle vilja vinna den största chokladfontänen. Jag och min fina familj älskar choklad. Så jag tänkte investera i en sån här, dock en liten variant. Dock är det inte lätt att leva på ett studiebidrag och få allt att gå ihop. Att få denna vore fan helt jävla fantastiskt!!! Ursäkta svordomarna, men jag vet inte vad jag skulle göra om jag fick den, jag skulle bli så otroligt glad! Den skulle direkt packas upp och användas till mammas födelsedag! 🙂

 3. Emma säger:

  Hej!

  Om jag vann skulle jag välja den här: https://www.coolstuff.se/Airwheel-X8
  Det är min dröm att ha en sådan, men lite väl dyrt för någon som är arbetslös :/ Hade varit så sjukt coolt att ta långpromenader med hundarna på en sådan hehe 😀

  Jag vet att den är dyr, så om priset är av värde ser jag hellre att jag vinner den här: https://www.coolstuff.se/Squatty-Potty
  Detta då min kära sambo haft problem länge och man alltid kan hoppas att denna är så bra som den verkar 🙂

  Tack för tävlingen! 🙂

  Har gillat och delat på facebook också – https://www.facebook.com/profile.php?id=100010334525457

 4. John Dübeck säger:

  Jag skulle bli överlycklig om min älskade lille son med autism skulle kunna vakna upp leende och springa till skolan till ljudet av en Lego DC Comics väckarklocka eftersom Batman är hans absoluta favorithjälte som slåss mot alla styggingar och hjälper alla snälla.

 5. Julianna Fredriksson säger:

  Hej!
  Är gärna med.
  https://www.coolstuff.se/Fitbit-Charge
  Glädjen skulle bli enorm om jag denna Fitbit får vinna. En klocka som är tidlös och elegant och nog de enda i sitt slag. Tänk att få äga nåt så snyggt som denna med sin kraftfulla teknik. . Perfekt att ha när jag tränar på min crosstrainer hemma eller går mina härliga långpromenader .

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 6. Camilla Thåström säger:

  Såååå cool dödens bruds maskeraddräkt , den skulle jag vilja vinna , delar på min fb sida ???

 7. Jessica Hellström säger:

  Äter ägg varje morgon men har bara lyckats med det perfekta ägget ett par gånger, ibland är de löskokta, hårdkokta och väldigt mycket för länge kokade – denna https://www.coolstuff.se/Beep_Egg skulle verkligen bli använd och älskad av mig i massor. Har delat tävlingen vidare på min facebooksida.

 8. Stina Polvi säger:

  Hejsan !
  Nu när hösten kommer har jag rensat runt i alla gömmor och hittat gamla spel – spel som JAG gillar, intemina sex ungdomar 🙂 Jag skulle önska mig denna konsol:
  https://www.coolstuff.se/Super-Retro-Trio-Multikonsol
  så jagslapp ta fram alla…viloket jag ju inte gjorde för två har trasiga sladdar (varför har jagkvar dem ? …=nostalgi-dumheter 🙂 )
  Det vore superkul att visa att jag visst kan glänsa i vintermörkret 🙂
  Delar och följerpå FB 🙂
  Kramkram !!!

 9. Kylie Larsson säger:

  Att kunna beställa fred på denna stackars jord;
  Eller en tidsmaskin med bara skrivna ord.

  Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
  Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.

  Men näst bäst är de otroligt fina saker;
  Hos Coolstuff med något till alla smaker.

  Man finner alltid grejer som tänder köpgnistan;
  Och fantastiska produkter som hamnar på önskelistan.

  Ta Fitbit Charge som ett smart exempel;
  Den får självklart min belåtenhetsstämpel.

  Med en design som är mycket stilig och elegant;
  Adjektiv som beskriver den fantastiskt briljant.

  Ibland är motivationen min jätte dålig;
  Detta skulle åtminstone göra träningen tålig.

  Om mitt hjärtas dröm att vinna detta kunde uppfyllas;
  Skulle säkert hela min julsäsong förgyllas.

  Delat här – https://www.facebook.com/kylielarsson/posts/10153151638907321

 10. Jeanette Johansson säger:

  eftersom plånboken kommer vara tom i jul vill jag ge min son som studerar på annan ort denna : BB-8 By Sphero så min älskade son blir lite glad ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *