Porslinshy på vuxna är det möjligt?

Det ska inte behöva kosta skjortan att få en porslinshy utan en vanlig människa ska också ha råd att ta hand om sin hy.

Det sägs att det är insidan som är viktigast hos en människa. Detta är verkligen 100 % sant när vi väljer vänner och folk vi vill leva med. När det gäller oss själva så ser vi oss i spegeln och vill ha det yttre också. Något jag alltid har tyckt är fint är faktiskt riktiga porslinsdockor som har bruna ögon, ljus hy och blont eller brunt hår. Så fort jag ser en bebis som har bruna ögon och blont hår så tycker jag att de liknar porslinsdockorna.

Det finns en hemsida som har ett namn som jag tycker är lockande nämligen Babyface där namnet avslöjar att du ska få en fin porslinshy. hemsida finns bl.a dyra märken som Dermalogica, Caviar och bareMinerals som är bara några få av massor av märken. Ni vet ju hur dyra dessa produkter är om ni går in på Åhléns och köper dem. Ni kan prova produkterna på Åhléns eller Kicks för att få en uppfattning om produkterna sedan kan ni beställa dem på Babyface hemsida.

Jag själv som är bloggare har provat massor av olika dyra produkter helt gratis. Jag har märkt att dyra produkter har mer kvalité är billigare, tyvärr. Speciellt när det kommer till smink då är priset avgörande för vilken kvalité det är man använder. Kicks har ett eget sminkmärke som är väldigt billig och produkterna är då i den kategorin som du betalar för. Varje gång något nytt dyker upp på marknaden så är jag bland de första som får prova produkterna. Jag har provat massor av produkter från tex Dermalogica och anser att märket är fantastiskt bra.

När jag blir inbjuden på olika event och pressmöten får jag alltid med mig en hel väska full av produkter för att gå hem och prova i lugn och ro. Det är nog det roligaste med att vara en stor bloggare för jag får så många möjligheter och har inte köpt skönhetsprodukter de senaste 2 åren. Jag hinner knappt använda det jag har hemma förrän jag får nya skönhetsprodukter. Jag har därför en porslinshy för att jag får använda de bästa märkena på marknaden. Det är viktigt att se fräsch ut när man är på event och vem tackar nej till en porslinshy när det inte kostar hela din lön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *