kosttillskott med äkta choklad och hallon bitar

Äntligen har jag hittat kosttillskott med äkta choklad och hallon som jag både kan bli nyttig med och njuta av smaken.

Detta är just nu den enda kosttillskott med äkta choklad och hallon på marknaden dessutom med 3 olika smaker. Denna kosttillskott heter Pro Whey och jag har tittat lite på innehållsförteckningen. Pro Whey  finns nu att köpa på alla Netto-butikerna i hela Sverige nu endast 99:- ordinarie pris 179:-

Här ser ni innehållsförteckningen på alla tre smakerna hallon, gräddvanilj och chokladsmak. Jag hade nog valt i första hand gräddvaniljsmak för det lät verkligen annorlunda.

Bara av att höra ordet gräddvaniljsmak så blir jag så sötsugen och tänkt att få äta något sätt och ändå veta att det är kosttillskott som är bra för din hälsa. När jag såg smaken gräddvaniljsmak så gick mina tankar till vackra bakelser, cupcakes och godis. Jag tänker även på Kalle och Chokladfabriken när jag fick veta att det finns äkta choklad i dessa kosttillskott.

Vem skulle inte vilja hamna i Kalle och chokladfabriken när han tar ett par barn in i sin godisfabrik och man får se att allt i fabriken är gjord av godis. Jag blir bara så sugen på att få prova dessa kosttillskott när jag hör vilka olika smaker de finns i. Som bloggare får jag prova väldigt mycket hälsokosttillskott. En gång fick jag hem en vitamin med vaniljsmak och det var hur gott som helst. Det man använder ska även vara gott så att man aldrig glömmer att ta sina vitaminer och andra hälsokostpreparat. Detta ska absolut testas och jag hoppas att jag kan varva smakerna så det inte blir en och samma smak varje dag.

Det är alltid viktigt att veta innehållsförteckningen tanke på allergier mm

HALLONSMAK: Ingredienser: Vassleprotein (mjölk), mjölkprotein, sojaprotein, arom, kokosfett, kreatinmonohydrat, frystorkade hallonbitar (hallon, maltodextrin) (1%), stabiliseringsmedel (E466), färg (rödbetsrött), sötningsmedel (apsartam).

GRÄDDVANILJSMAK: Ingredienser: Vassleprotein (mjölk), mjölkprotein, sojaprotein, arom, kokosfett, kreatinmonohydrat, stabiliseringsmedel (E466), sötningsmedel (aspartam).

CHOKLADSMAK: Ingredienser: Vassleprotein (mjölk), mjölkprotein, sojaprotein, arom, kokosfett, kakao, kreatinmonohydrat, choklad-bitar* (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin) (2%), stabiliseringsmedel (E466), sötningsmedel (aspartam). Innehåller fenylalaninkälla. *minst 50% kakaomassa.

2 tankar om “kosttillskott med äkta choklad och hallon bitar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *