Sponsor till Bik Bok kundkväll

Bik Bok skulle ha en kundkväll och frågade om jag vill bli sponsor till deras gäster.

Jag är Franchiseföretagare och Storemanager 50 % och 50 % jobbar jag med Veckomagasinet som är min blogg.

Jag gjorde då i ordning 60 stycken goodiebags till deras gäster och Sanna från Bik Bok och hämtade varorna på exakt tid som vi hade kommit överens. I varje påse fanns en överraskning från Franchiseföretaget. Att sponsra med goodiebags är ett sätt för ditt företag att synas och samtidigt gör du folk glada. Om folk blir glada samtidigt som de ser din företagslogga så förknippar de din logga med glädje. Det är så människans psyke fungerar att man vill komma ihåg det som gör en glad och glömma det som gör en mindre glad. Att vara sponsor till olika event är för mig en stor ära. Jag kommer även snart att vara sponsor till Bröstcancerfonden också.

Nu ska jag i väg på någon typ av modelunch där vi ska prata lite kring hur man kan synas i mediabruset och sedan ska jag träffa en chef inom ett klädmärke och se vad vi kan komma fram tillsammans. Modelunchen är strax utanför min bostad för jag bor väldigt centralt i Uppsala. Jag kommer snart också få en egen logga för mitt varumärke Veckomagasinet då bloggen växer hela tiden och når ut till fler folk. I November kommer jag att föreläsa och vara på en mässa med min egen logga dvs Veckomagasinet. Mycket händer i oktober och november att jag inte vet hur jag ska hinna med allt? På måndag reser jag åter till vårt huvudkontor för att jag är store manager för ett franchiseföretag. Jag försöker utöka en affärsidé jag har nämligen. Mer om allt jag har skrivit berättar jag mer om när tiden är mogen för det. Nu ska jag i väg på två olika möten med flera olika människor. Jag har beställt LCHF mat så jag hoppas de som arrangerar hittar på något riktigt gott och mättande för min del. Det serveras lax så mycket vet jag.

Missa inte min intervju med Prins Daniel

Snart får ni ta del av min intervju med Prins Daniel inom kort i bloggen dessutom massa bilder på mig och prins Daniel.

En tanke om “Sponsor till Bik Bok kundkväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *