Prins Daniel Fellowship IVA

Jag har varit på Prins Daniel Fellowship IVA på Katedralskolan i Uppsala.

Jag har både tagit bilder tillsammans med honom och gjort en egen intervju som jag kommer att publicera här i bloggen. De bästa bilderna som jag har tagit på Prins Daniel kommer att skickas till Rojalistföreningens tidning Rojalisten där Patrik Åkesson är ordförande.

STELLA Pictures kunglig fotograf

Här ser vi David Sica tillsammans med reportern Margareta Gotthardsson och båda är från Damerans Värld. De följer kungafamiljen vart de än går. David Sica kommer även i från STELLA Pictures som startades av hans far 1976. Davids far följde Kung Carl Gustavs bröllop dvs kungabröllopet år 1976. Sedan 10 år tillbaka så är det David Sica som är i spetsen för STELLA Pictures.

Som bloggar älskar jag mode och det första jag ser hos även kungligheter är deras kläder och hur saker och ting passar ihop. Sedan hör jag även på vad de säger och jag har lärt mig massor på denna givande föreläsning där var och en av gästerna delade med sig av sin historia. Jag kommer dela med mig av det också inom kort då får ni se bilder på alla som föreläste för oss och även massor av bilder på prins Daniel. Jag upplevde prins Daniel väldigt jordnära och en person som verkligen är sig själv. Jag kan förstå alla gymnasieelever som har prins Daniel som sin förebild. Prins Daniel Fellowship är verkligen något som får unga människor att växa till entreprenörer. Mer om Prins Daniel Fellowship kommer inom kort så håll utkik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *