Höst depression är en myt

När läkare och psykologer inte hittar orsak till en människas depression så hittar de på att det kan bero på höst depression

För mig låter det som om man blir deprimerad pga av att man har bytt plats på sin tv som förut var mot väggen och nu är lite mer åt sidan. Vad är egentligen en höst depression för något? Att det blir mörkare? Det låter som om solen aldrig går upp och då kan människans humör aldrig gå upp. Detta rimmar så dåligt att det inte är sant. Vi har ju sol på dagen, men solen går ner lite tidigare och detta kan inte vara svar på att en människa lider av depression. Vi måste gå djupare för att kunna se orsaken till en människas depression. Man måste gå långt tillbaka i tiden och titta på vilka obearbetade känslor som ligger och pyr. När vi behandlar dessa känslor i kombination med eft (emotionell freedom teknik) så kan vi lösa upp olika blockeringar och inte längre skylla på mörker eller hösten.

Om ni nu tror på att mörker gör folk deprimerade så borde också ljuset göra er optimistiska eller varför inte satsa på ett par färglada långkalsonger och vips så försvinner era problem.

Finns långkalsonger och legging för både män och kvinnor. Vad jag tror är att man säger långkalsonger när det gäller för män och legging när det gäller för kvinnor. Nu har ni i varje fall fått tips på hur ni nu kan bota er höst depression om ni nu tror att det ska bero på mörker. Här varsågod låt då några kalsonger liva upp er tillvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *