Smycken och kvinnors öden

Har ni hört talas om Marilyn Monroes uttryck att diamanter är kvinnans bästa vän? Detta menar hon med att en kvinnas kärlek är till salu. är perfekt namn för smyckeshandel dvs du verkligen som det låter.

Jag tror inte att det bara är en kvinnas kärlek för det finns säkert lika mycket män som är golddigger. För att du ens ska synas och bli upptäckt när du är på en fin fest så ska du också ha smycken som passar din kväll.

Vi vet ju också hur Askungen uttalade sig när hon inte fick gå på bal. Vad är en bal på slottet kanske tråkigt, men samtidigt underbart. Askungen är verkligen inte en golddigger utan är en person som älskar med hjärtat. Man vinner i längden om man älskar med hjärtat. Vi vet ju hur det gick för Marilyn Monroe hon hade varken ett liv man ville leva eller ett slut som man önskar sig. Hur hon ens dog vet ingen för de spekulerades en massa och sanningen kom aldrig fram. Även om man skriver ner sanningen någonstans så finns det ingen sanning med en kvinna som var med två bröder från klanen Kennedy. Folk försinner hela tiden som simmar på farligt vatten som Marilyn Monroe gjorde. Nog om hennes öde nu till något mycket trevligare och det är hur du kan göra dig fin som Askungen om du nu vill träffa din prins.

På har du verkligen alla märken du kan tänka dig och smycken är mycket billigare om du handlar dem här på nätet än om du handlar i butik. I butik kan du prova dem, men handla ska du göra på nätet. Tänk er Laila Bagges smycken Rock by Sweden hur coolt som helst. Visste ni att Laila kommer från Palestina? Det tycker jag gör hennes smycken ännu coolare för just arabisk kultur och smycken går hand i hand. Hon har säkert ärvt sina gener till att verkligen skapa smycken du sent glömmer. Laila har verkligen utstrålning vilka bilder av henne man än tittar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *