Martin & Servera i Svandammshallarna

Som franchiseföretagare & Store manager bli jag varje år inbjuden till Martin & Servera och denna gång hölls utställningen på Svandammshallarna.

Med mig hade jag min kollega och vän som också är som jag både Franchise företagare och Store Manager. Vi båda har väldigt mycket ansvar gällande våra företag och står inte på latsidan direkt. Jag skriver inte mycket om vilket Franchise företag jag driver då bloggen mest handlar om mitt liv som bloggare. Jag har även ett privatliv och där ingår även min privata verksamhet som jag driver. Inte många vet om min verksamhet som läser bloggen. I framtiden kommer jag att skriva mer om mitt företag om strukturen på företaget ändras, vilket jag planerar i framtiden.

Restaurang Le Parc

Vill du besöka Le parc hemsida så hittar du det här. Det jag saknade på hemsidan var lite historik kring restaurangen, vilket jag hoppas att ägarna ska skriva in. Det är alltid roligt för gäster att veta lite kring historik dvs vem byggde huset, vad har funnits där innan de själva tog över den eller vilka kända personer har besökt stället? Allt detta är mycket intressant som borde stå på hemsidan. För jag älskar vackra byggnader och vill då veta allt om byggnaden och dess historik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *