Loppis på nätet helt kostnadsfritt

Förut brukade jag varje söndag gå på loppis inte för priset skull utan för rena rama nöjets skull. Jag bara älskade loppis och hinner inte på samma sätt i dag.

Nu har jag hittat ett enkelt sätt att fynda på loppis utan att behöva åka långt för att komma till en bortglömd väg med en liten skylt där det står “loppis”. Jag har nämligen hittat somär Sveriges största nätloppis! På Citiboard kan du: köpa och sälja snabbt, enkelt och säkert din gamla grejer och köpa ny gamla grejer. Vad jag menar med nygamla är att det är för dig nytt, men för någon annan gammal. Du kan verkligen söka bland tusentals nya annonser dagligen  Genom Citiboards Facebook koppling blir det enklare och säkrare att veta vem man köper och säljer till. är HELT gratis utan dolda avgifter eller kommissioner. Kan ni tänka er att det är helt gratis annars brukar alla sådana här saker kosta. Detta är verkligen en online loppis för alla som har det som en hobby.

Jag har massor av andra hobbyn också bl.a min blogg och vid sidan om bloggen så älskar jag loppis, läsa böcker som ger mig mer kunskap och att träffa nya människor och byta erfarenheter med. Ibland händer det när jag möter folk på loppis att de har gjort verkliga fynd. Jag hittade tex Kungens kompis farfars hatt på loppis, men den hade knappt något värde så nu har jag slängt den. Bara namnet lät för långt att ingen orkade med den hatten.

En gång ringde TV 4 mig och ville ha mig med i programmet “som hittat” eller vad det nu hette. De skulle kontakta Noppe Lewenhaupts familj för att kolla om någon av dem var intresserade av hatten. Ingen av dem visade intresse för denna hatt som har tillhört deras farfar. En gång skrev Noppe till mig och frågade vad det var jag hade som tillhörde hans farfar. När jag skrev att det var en hatt hörde han inte av sig mer. Jag borde ha sagt att det var en sked som jag tror har varit hans men det finns inga bevis på skeden. Denna hatt hade deras namn och årtal på för den var verkligen äkta. Tydligen betyder en gammal hatt ingenting för familjen Lewenhaupt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *