LCHF kost på Moe Joe´s i Uppsala Svavagallerian

Jag har varit på Moe Joe´s i Svavagallerian och ätit LCHF kost igen.

Jag fick en god sallad som innehåller hemmagjord Rhodeisland dressing, babyspenat, handskalade räckor och lite olika grönsaker. Vill du hålla dig till LCHF kost så kan du säga till i kassan på MoeJoe´s för då vet de exakt vad det är du vill undvika och vad det är du vill ha mer av. Jag behövde inte gå in på detaljer och förklara att jag undviker potatis, gluten, socker, morötter, frukt mm. Till maten fick jag en ingefära shot vilket ökar ämnesomsättningen och immunförsvaret. Jag kände mig så hälsosam och frisk när jag gick härifrån. Fantastisk matställe och trendigt som tusan måste jag säga. Man får dessutom en bra överblick på att fotgängare i Uppsala. Det blev som en mycket djup avslappning för mig att sitta där och titta ut samtidigt som jag hade god sällskap med mig. Detta var kl 11 på förmiddagen för kl 12 skulle jag på premären av Rapunzel of Sweden. Fantastisk trevlig dag måste jag säga med god mat och sedan en supertrevlig premiär med massor av glada tjejer.

Till detta drack jag mineralvatten och en kopp kaffe. Kan ni tänka er att jag blev mätt på en sallad?

Vad är en Flat White?

Flat White är en kaffedryck vilket innebär att man tar en dubbel ristretto (espresso utan skum) och skummad mjölk. Jag fick även lära mig att när man gör en dubbel ristretto så tar man en dubbel espresso, men trycker på knappen för enkel espresso. Detta gör espresso mycket starkare för det bli hälften så mycket vatten vilket i sin tur gör kaffet mycket starkare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *