Premiären av Rapunzel of Sweden

Jag har varit på invigning och premiären av Rapunzel of Sweden och det firades exakt kl 12.00 på Östra Ågatan i Uppsala.

Innan Rapunzel of Sweden fanns tyska butiken Åska här och innan den butiken så fanns Fashionista i denna lokal.

Jag ska nu i väg och få behandling från Rapunzel då jag har presentkort från dem för 6900 kr och detta innebär att jag blir stylad från kl 09.30-15.00 hela dagen. Då undrar ni säkert vad jag ska hitta på med mitt hår, eller hur? Detta lär bli en stor överraskning för jag ska göra en total makeover.

I dag hela dagen är jag på denna salong och på kvällen kommer jag befinna mig på Eat & Meat för en transdemonstration. Superkul dag fast hektiskt måste jag säga. Jag älskar att ha mycket att göra och dessutom när det är givande möten. Vad kan vara roligare än att bli ompysslad i 5.5 timmar i sträck för att sedan på kvällen få ta del av en föreläsning och transdemonstration. Jag gör bara det jag tycker är kul för det är då man lyckas. Donald Trumph som just nu kandiderar till presidentvalet i USA svarade på frågan hur han kunde lyckas bli USAs rikaste person. För er som inte känner till Donald Trumph så kan jag berätta att han bygger skyskrapor med sitt namn. Han kandiderar för republikanerna 2016. Donald svar på varför han var så lyckad var att han gör det han tycker är kul och han tycker att det är kul att bygga hus. Alltså bör du göra det du brinner för, för det är då du också kommer att lyckas. Vem kunde ana att jag skulle lyckas bara av att gå på premärer och följa kungafamiljens uppdrag? Att jag skulle kunna försörja mig på att endast gå på olika fester med kändisar för att sedan kunna locka till mig massor av besökare. Eller när jag har tävlingar på bloggen att jag får in flera hundra personer som kommenterar för att de vill vinna. Läs vidare inlägget på mina tips hur man blir stor besökare här.

Nu har jag varit på premiären som ni kan se och ska nu dit igen. Premiären var helt lyckad 10 av 10 poäng får de av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *