LCHF recept frukost, lunch & middag

LCHF recept innebär att du kan äta hur mycket kalorier du vill bara du håller igen när det kommer till kolhydrater. Kolhydrater är sockerarter som omvandlas till fett i din kropp.

“Folk tänker ologiskt när det tror att fett omvandlas till fett i kroppen. Det är lika ologiskt som att tro att man blir sötare om man äter något sött”

Så här ser ni mig LCHF frukost ut. Jag använder bara äggulor för att äggulan innehåller o kolhydrater per 100g medan äggvitan innehåller 1,5 gram per 100 gram.

Det som är viktigt när ni följer LCHF recept är att ni måste välja saker som har mycket låg kolhydrater och behöver inte bry er om kalorier eller fett. Folk frågar mig konstant hur jag kan ha gått ner i vikt så här mycket och svaret ligger nog i att jag har valt bort all gluten och socker. Inget i denna värld gör mig så fet som gluten kost och allt som innehåller socker. Jag har även besökt kostdoktorn ett bar gånger och fått matnyttig tips från honom. Jag försöker nu bara hitta flera LCHF recept på goda maträtter för jag börjar faktiskt tröttna på att bara äta lax, kyckling med sallad. Jag behöver nu variera min kost. Jag kommer försöka ge er tips och råd så gott det går genom bloggen. Förut räknade jag aldrig kolhydrater och nu är det enda jag gör tills att jag har lärt mig LCHF recept och tabellerna utantill. Efter ett tag brukar folk som kör LCHF recept bli experter inom detta område.

Till lunch åt jag lax, avokado med råkostsallad till samt lite majonnäs.

Till middag åt jag ost, lax och kräftor. Jag bjöd hem mina gäster Emma och Madde för de är min stora inspirationskälla till att jag har börjat med LCHF recept och håller kvar vid det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *